Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΜΕ : ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 11.00 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ

Με τις πρώτες συγκεντρώσεις να γίνονται σήμερα σε μια σειρά πόλεις και αύριο, Σάββατο, να συνεχίζονται σε ακόμα περισσότερες, κλιμακώνονται οι πρωτοβουλίες στο πλαίσιο του δίμηνου δράσης, με αιχμή τα προβλήματα των ανέργων και των οικογενειών τους. Αύριο, Σάββατο, στην Αθήνα, η συγκέντρωση θα γίνει στις 11 π.μ., στην Ομόνοια, στηΘεσσαλονίκη, στις 11 π.μ., στοΑγαλμα Βενιζέλου και στον Πειραιά στις 11 π.μ., στην πλατεία Καραϊσκάκη. 
Τα σωματεία έχουν ορίσει προσυγκεντρώσεις στις 10.30 το πρωί. 
Απεργία έχει προκηρύξει η Ομοσπονδία Εργαζομένων Φαρμακευτικών και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας (ΟΕΦΣΕΕ) προκειμένου να πάρουν οι εργαζόμενοι μέρος στο συλλαλητήριο του Σαββάτου. Στάση εργασίας για αύριο, Σάββατο, από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ., έχει προκηρύξει το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής.
Σήμερα, με αφορμή τη Μέρα Διεθνούς Δράσης της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας, με θέμα την ανεργία, οργανώνονται δραστηριότητες, απεργίες, διαδηλώσεις και αγωνιστικές κινητοποιήσεις από τα Συνδικάτα και τις Ομοσπονδίες που ανήκουν στη δύναμη της ΠΣΟ σε όλο τον κόσμο.
www.902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου